tiistai 31. toukokuuta 2016

                                                           Kipsi kädessä, rata meni pyllylleen

Eli mulla oli ne kisat 22.5. Ja ne ei tainnu mennä kovin hyvin koska taisin tippua.

Elikkäs verkassa poni oli ok, mutta radalla alkoi jännittymään. Tervehdin tuomaria ja nostin laukan ja rupesin katsomaan hyvää tietä. 1 esteen hyppy meni tosi hyvin mutta sitten Robin hyppäsi 2 esteen liian kaukaa ja en ehtinyt hyppyyn mukaan joten tipuin ilmeisesti niskat edellä ja ilmat pihalle. Noh lähdettiin Mehiläiseen ja ne sitten totes että mulla on 2murtumaa vasemman käden sormissa. No ei muutakuin kipsi käteen 3 viikoks ja nyt se on ollut kädessä 1 viikon ja 3päivää. Tää on alkanu jo kutittamaan aivan hirveästi,mutta pakko vain kestää !


Torstaina 26.5. me mentiin luokan kanssa sinne Särkänniemeen, Tampereelle. Itse pääsin osallistumaan kaikkeen sillä käsi ei ollut ollenkaan kipeä. Kävin myös siinä uudessa X-laitteessa, ja se oli oikeesti ihan sika kiva ! Suosittelen kaikille kokeilemaan äXää!


Muttamutta mun Rüotsin kielimatkaan on enään 10PÄIVÄÄ! Ai että kun aika menee nopeesti. Mä rupeen jo viikonloppuna katselemaan vaatteita lääkkeitä yms....


 Tästä kesästä tulee aivan mahtava ! :) Meen Barcelonaan,kielimatkalle ja moneen muuhun paikkaan <3Mutta me nähdään sitten ensi postauksen parissa. Mä kerron vaikka lauantaina mun todistuksen ja kaikki muutkin... Huomenna illalla mulla on kevätjuhla Töölön kisahallissa. Ja mulla ja mun luokalla on yksi esitys siellä... Meille jaetaan myöskin stipendejä lauantaina.


  Mutta nyt : Adioos <3<3    


  - Iida
Ei kommentteja: