perjantai 20. toukokuuta 2016

                                                    Linnanmäelle sekä kisoihin !

Huomenna menemme minun perheeni kanssa Linnanmäelle klo 9.00-13.00 sillä siellä on meille joku yksityistilaisuus siis että liput maksoivat sinne 10€ mutta ne piti ostaa jo monta viikkoa etukäteen :) Muille Linnanmäki on avoinna 13.00 -> Voin ottaa Linnanmäeltä teille kuvia tänne blogiin , jos muistan.

Mutta sitten Linnanmäen jälkeen tulen kotiin ja olen kotona n. 30min- 1h ja sitten minä lähden tallille, hoidan Robinin ja menen klo 16-17 taluttelemaan jotakin alkeisporukkaa maastoon, tunnin olemme maastossa. Minulla itselläni on itsenäinen klo 17-18 , ja sittenkun olen ratsastanut niin odotan että Robin saapuu tunnilta talliin ja sitten pesen yhden Sonjan ja Lisan kanssa Robinin kamat sekä itse ponin. Mun lisäksi Robinilla menee silloin sunnuntaina Se Sonja , josta äsken mainitsin :)

Menen siis luokan 2. 50-60 Robinilla. Kisat eivät (ainakaan) vielä jännitä , mutta eivät varmaan tulekaan jännittämään, mutta se jää nähtäväksi :)

Tiistaina treenattiin vielä kisoja varten , mutta siitä tein jo oman postauksen nii en rupea tässä postauksessa siitä rupattelemaan :)

Eli mulla on huomenna itsenäinen ja en tiedä vielä kenellä menen. Maanantainakin mulla on itsenäinen kai klo 17-18 Roosalla. <3

Mutta ei mulla muuta ajattelin vain hieman kertoa tämän viikonlopun suunnitelmista, ja mulla on aika paljon kiireitä mutta kyllä minä varmaan selviän :D


Laitan teille tähän alas mun tän koko 6 luokan PARHAAT koenumerot, osa on syksyn kokeita, ja osa keväänkokeita..      Ylärivillä on parhaimmat koenumerot, ja sitten alempana on semmoset tyydyttävät eli kaikki kasit :)Mutta tää postaus tais olla tässä :)

Adios <3

- Iida

Ei kommentteja: